Glemt detaljer?

El tekniske totalløsninger fra Strøh A/S - din lokale elektriker.

Vi er dit el firma, når du har brug for en el installatør både til almindelig el-arbejde, el-service og til mere avancerede el-opgaver.

Overvågning - sikring til hjemmet eller til virksomheden.

Vi er din lokale elektriker når du har brug for sikring til privat eller erhverv

God økonomi - grøn energi med solceller og varmepumper.

Vi er din lokale elektriker når du har brug for en samarbejdspartner til grønne energiløsninger og alternative energikilder

PREV
NEXT

DIN EL-INSTALLATØR & ELEKTRIKER RØDEKRO!

Med afdelinger i både Kolding, Børkop og Rødekro og en medarbejderstab på 40 mand servicerer Strøh Teknikpartner kunder over det meste af landet, og er din lokale el installatør og elektriker Rødekro. Strøh Teknikpartner er din elektriker Rødekro med mange års erfaring og dygtige specialiserede medarbejdere, så vi altid kan finde den bedste løsning inden for el, kommunikation, sikring og automation.

Din elektriker Rødekro har igennem de sidste 30 år været igennem en konstant udvikling, sammen med branchen. På nogle felter har vi været pionerer, mens vi på andre er hoppet med på vognen, fordi vi har set potentiale for vækst. Det har betydet at vi den dag i dag har dygtige og veluddannede medarbejdere, så vi altid er i stand til at vejlede dig og sikre dig den bedste løsning på alle opgaver inden for nybyggeri og ombygning.

STRØH A/S

Mere end 30 år som elektriker

ole

"Ring os op eller kontakt os via mail og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig med din el opgave. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud."

Få en dygtig elektriker i Rødekro

 

Vores dygtige elektrikere og el-installatører står klar til at hjælpe og har alle særlige kompetencer inden for:
El, Sikring, Data, Bygnings IQ, Automation og Grøn Energi.

EL

SIKRING

DATA

BYGNINGS IQ

AUTOMATION

GRØN EL

Vi servicerer kunder i hele Trekantsområdet

Vi er tilgængelige uanset hvor du bor.

Det siger Ole Strøh

”Vi var en traditionel håndværksvirksomhed, men branchen har ændret sig kolossalt i de snart 30 år - og vi er fulgt med. I dag har vi hævet videns- og uddannelsesniveauet med ingeniører og automationsteknikere, som kombineret med vores mange fagstærke elektrikere gør, at vi regner os som en stærk teknisk totalleverandør på alle former for nybyggeri og ombygninger” fortæller Ole Strøh.

Ring til os på 7632 6632

mandag og tirsdag kl. 7.30-16.00
onsdag, torsdag og fredag kl. 7.30-15.00

Vagtordning - 365 - 24/7

TOP