Glemt detaljer?

Grøn el fra StrøhGrøn El - Få en grøn energiløsning

God energi, gi'r sund økonomi...

Ved at spare på strømmen kan der spares rigtig mange penge og med professionel rådgivning og vejledning kan besparelserne blive endnu større!

Vi har stor viden og en bred vifte af kompetencer når det kommer til grøn el og energioptimering. Baseret på en grundig gennemgang af Jeres energiforbrug kan vi sammen finde frem til de løsninger der vil være mest optimale, set på baggrund af Jeres daglige aktiviteter og ejendommens størrelse.

Hvad enten det er i din private bolig eller erhvervsboligen er det altid en god ide at få gennemgået energiforbruget og finde frem til alternative energikilder som kan gavne det grønne regnskab.

Good IdeaGod økonomi - med solceller og varmepumper

Løsningerne kan være installering af et solcelleanlæg. Solceller kan bidrage med grøn el og den vej også til en reducering af jeres driftsomkostninger.

En anden effektiv installation, som kan gavne det grønne regnskab, er en varmepumpe. Hos STRØH har vi specialiseret os i både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper.

Vores dygtige elektrikere og el installatør står klar til at hjælpe dig indenfor områderne:

 

STRØH A/S

Mere end 30 år som elektriker

ole

"Ring os op eller kontakt os via mail og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig med grønne energiløsninger. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud."

 

Vores Services

Læs mere om...

Varmepumper

varmepumper

Solceller

solceller

TOP