Glemt detaljer?

Sikring fra StrøhSikring af din virksomhed

Strøh Sikring leverer sikringsløsninger til alle typer alarmopgaver. Ud over tyverialarmanlæg, er vi hos Strøh Sikring certificeret til at udføre:

 

og tekniske alarmer på maskiner og procesanlæg m.m.

Vi kan give dig tryghed døgnet rundt.

Vi tilbyder sikring af både små og store virksomheder med sikringsløsninger tilpasset netop jeres behov. Uanset om du ønsker et enkelt produkt eller en kombineret sikringsløsning - så står STRØH klar til at hjælpe dig med at sikre virksomhedens værdier.

Strøh er certificerede hos DBI og er forhandler af bla. TYCOs produkter. Derudover er Strøh F&H certificeret.

Sikring til private hjem ...

Hos STRØH i Kolding finder du sikring lige til dit behov, hvad enten det gælder alarmer til hjemmet eller til virksomheden. STRØH er din godkendte el installatør ved levering, montering og servicering af tyverialarmer. Vi har stor ekspertise inden for alarmer til hjemmet; lige fra små trådløse alarmcentraler med få zoner – som passer perfekt til boligen og op til større integrerede løsninger, der kan kombinere både indbrudsalarm, adgangskontrol og f.eks. Tv-overvågning i én og samme løsning.

 

Annonce 130x190mm Final billede

Læs mere om ...

 

STRØH A/S

Mere end 30 år som elektriker

ole

"Ring os op eller kontakt os via mail og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig med sikring af din virksomhed eller hjem. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud."

 

Vores Services

Brandalarm

brandalarm

Adgangskontrol

adgangskontrol

TV Overvågning

tv_overvaagning

TOP