Glemt detaljer?

Branddør Lukning

Automatisk Branddørlukningsanlæg (ABDL)

Et automatisk branddørsanlæg holder selvlukkende branddøre og brandskydeporte åbne i hverdagen, hvor det ikke er optimalt med lukkede døre, og frigiver dem hvis der opstår brand.

Se alle STRØH´s løsninger vedrørende Sikring.

ABDL-anlæg er baseret på en elektromagnet, der kontrolleres af røgdetektorer. Hvis der opstår røg vil den nærmeste røgdetektor opfange det, hvorefter magneten slipper branddøren/brandporten, så den frit kan lukke. Hvis der er installeret et automatisk brandalarmsanlæg i bygningen, vil det typisk være det der kontrollerer ABDL-anlægget.

Risikoen for brand kan ikke fjernes 100%, men bygningen kan overvåges og kontrolleres effektivt, hvis en brand skulle opstå.

Med et effektivt system, kan I derfor være medvirkende til at mindske en brand.

Luk døren - Stop branden

Automatisk Branddørslukning

Med en Automatisk branddørs-lukning (ABDL) sikres I effektivt mod røgspredning, da alle tilkoblede branddøre lukkes, hvis der detekteres røg.

Et ABDL system kan installeres både i nybyggerier og eksisterende bygninger og kan foretages enkeltvis eller som en del af et automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA). Bygnings størrelse har ingen betydning, da anlægget kan tilpasses, så det kan beskytte alle størrelser og typer af bygninger.

Få styr på sikkerheden

Et ABDL anlæg sikrer at de lovpligtige branddøre lukkes, hvis dette er nødvendigt. Anlægget kan sagtens eftermonteres på eksisterende branddøre hvormed sikkerheden holdes i top.

TOP