Glemt detaljer?

AIA

AUTOMATISK INDBRUDSALARM

 

Hos Strøh Sikring finder du et stort udvalg af tyverialarmer. Derfor kan vi med sikkerhed møde ethvert krav for et sikringsbehov. Miljø, geografi, forsikringskrav, tidligere erfaringer samt indbo og vares tyvtækkelighed, er bare nogle af de faktorer, der påvirker risikoen for indbrud. Derfor starter vi altid med en risikovurdering, som vi foretager i tæt dialog med kunden.

Ud fra risikovurderingen finder vi den ideelle tyverialarm, så vi både sikrer kundens bygninger og

tilfredshed. Vi skræddersyr gerne vores alarmsystemer til den enkelte person eller virksomhed. Derfor kan du nemt supplere din tyverialarm med et af vores øvrige sikringsprodukter.

Vi tilbyder alt fra kameraovervågning til overfaldsalarm og tågesikring. Vores rådgivende installatører sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte sikring.

Med en tyverialarm fra Strøh Sikring, modtager du professionel vejledning under hele forløbet – fra installatørens indledende besøg til montørens instruktioner og selvfølgelig vores vedvarende service.

Vi udstyrer både døre og vinduer med Strøh-sikringsskilte, hvilket kan have stor præventiv effekt.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om en særlig tyverialarm? Vi kan garanteret finde en løsning, der passer til netop dine behov.

Læs mere om Strøh Sikring

TOP